HOME ABOUTME BLOGSHOP TUTORIAL AKU&ONEW GIVEAWAY

GiVeaWay

Assalamualaikum. . .


Selain daripada menaip entry untuk menceritakan pengalaman aku sebagai seorang insan di dunia ini disamping berkongsi tips-tips yang mungkin berguna untuk aku dan para rakan blogger sekalian, aku juga turut berminat untuk  join segala segmen, giveaway or mana-mana kontes yang dibuat oleh akak-akak,abang-abang dan adik-adik blogger sekalian. . .tujuan aku untuk menyertai GA diorang bukan hanya disebabkan hadiah yang ditawarkan semata-mata (kalau menang GA, Alhamdulillah. . .) tetapi lebih untuk mencari kawan di alam maya dan mungkin dapat berjumpa secara empat mata ngan korang. . insyaAllah kalau takde aral melintang.. .aku juga teringin untuk membuat GA tetapi masih tak sempat kerana faktor sebagai seorang pelajar. . .So, ini adalah senarai segmen or kontes yang pernah aku join selama aku bergelar Blogger. . .


 Giveaway Hanif Idrus

  Segmen Topup By Blogger Emas Putih

 Simple Birthday Giveaway

 Fivers Hijabis Giveaway 2

  Short Segmen By Naa

 Segmen : Saya Nak Cursor Name By Hawa

 My First Giveaway By Echa

 GA 2013

 Topup Giveaway By FD

 Segmen : Lagu Favourite Saya By Leeyana Amzar

 Segmen Free Header + Review Blog By NFH
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com