HOME ABOUTME BLOGSHOP TUTORIAL AKU&ONEW GIVEAWAY

Sabtu, 19 Januari 2013

SHORT SEGMENT BY NAA

Assalamualaikum...

Hari nie, aku bersegmen lagi! ! hak8 . . sukew3! ! ! Segmen kali nie, telah dianjurkan oleh seorang akak yang chatek n sweet gitchu. . I like her soooo much! ! huhu.
korang pon jom lah join skali. . takmo lah aku sorang jer yang dapat adiah tue. .(kalau boleh la. . )
Caranya,senang jer. . just klik banner chomel tue, daaaannnn. . .



langkah yang paling utama, korang perlu follow blog dan like fanpage akak kitew nie. then,korang perlu taip entry pasal segmen nie dan tampal banner tu kat entry korang. .pastu,korang perlu letak banner blog korang sebab salah satu hadiahnya nanti, beliaw akan promote blog kitew tau!! kalau ada fanpage pon, korang leh letak gak. . (kalau korang adala...kalau aku,hareeemmm...)
and last skali, korang perlu tinggalkan link korang kat komen akak kitew nie ok!!!
mudah dan cepat bukan? ?
so, apa tunggu lagi, cepat2lah join skarang. . sebab tarikh tutup penyertaan akan ditutup pada 21 hb jan nie..(alamak, esok dah doploh! !)
Harap2 aku dapat menang GA nie. .doa2kan aku k!!

oh, lupe. .nak bagi gambar header blog. . .


nah, ambekla akak chomel! ! blog kitew nie tak cantek mana . .malu plak nk letak gambar nie...

Anyong!!!


13 comments

19 Januari 2013 10:43 PG

done follow :)#57

dtg dari segmen y sama.

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

19 Januari 2013 12:24 PTG

assalamualaikum. Dari segmen yang sama, follow awak sekali :D

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

jemput join segmen saya yang xseberapa ni..

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

19 Januari 2013 6:52 PTG

terima kasih sbb sudi join segment ni..
good luck yee..

19 Januari 2013 9:26 PTG

Assalamualaikum .

saya dari SHORT SEGMENT BY NAA . dah follow u . follow me back 'kay :)

19 Januari 2013 10:30 PTG

salam....dri segmen same...done follow...

http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

20 Januari 2013 12:29 PG

owh..thanks sbb sudi singgah umah buruk kita nie...n follow skli..

20 Januari 2013 12:29 PG

sama2...ok!!

20 Januari 2013 12:30 PG

wslm...oke lalim...

20 Januari 2013 12:31 PG

owh..thanks...of coz saya sudi...thanks sbb tag wawa k!!

20 Januari 2013 7:36 PTG

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

23 Januari 2013 3:14 PG

Salam :)
FD singgah sini dari segmen yg sama dan follow blog awak
http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

jemput join Topup Giveaway ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

23 Januari 2013 5:40 PG

Salam...singgah dan follow sini. Jemput join GA sye =)

http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/siapa-nak-hadiah-jom-join-ga-ni.html

14 Februari 2013 4:28 PG

qyn singgah folo sini :)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com