HOME ABOUTME BLOGSHOP TUTORIAL AKU&ONEW GIVEAWAY

Jumaat, 15 Jun 2012

Selamat Tinggal Blog!!




Salam.watcha doing??
terkejut tak ngan tajuk entry wawa?? hehe..propa jer tue, sebenarnya, wawa tinggalkan dunia berblogging nie buat sementara waktu jer..myb 5 bulan kot!! lame tak..lame tak??bukan setakat dunia blog jer taw, dunia pesbuk,dunia twitter dan macam2 dunia lagilah..jangan korang kata Wawa nk meninggal dunia sudah..Wawa cepuk kang.nk tau kenapa?? yelaa..idea nk tulis entry blog dah kering kontang dah lam kepala nie,gambar2 plak asyik yang sama jer..pastu plak,sapelah yang nk baca entry blog kita nie kan??kan??kan??sbb tue wawa nk menyendiri tue.Nk bertapa di gua jap..hmmmhahaha..xdelah, gurau jerlah. Sebenarnya, tahun 2012 merupakan tahun keramat bagi wawa yang akan berhadapan ngan exam STPM.Bulan 7 nie pun dah nk berperang ngan Trial STPM. Aduhhh! pening kepala..So, wawa dah berazam yang wawa takmo bukak Blog, FB, dan Twitter dalam tempoh 5 bulan nie,sebab wawa nk fokus pada study dulu.Wawa janji, lepas jer habes Exam STPM, wawa bukak balik blog wawa, tulis entry panjang2, upload gambar yang best2, buat promosi tentang produk TIENS,buat blogshop,bertegur sapa ngan member2 pesbuk ngan twitter, n akhir sekali follow blog korang yang telah follow blog wawa..sape2 yang belom follow blog wawa, silakan....kaunter pendaftaran masih dibuka dan akan sentiasa dibuka walaupun 5 bulan tuan punyer kedai pergi oversea.InsyaAllah, lepas bukak balik blog nie, wawa nk buat satu giveway khas buat follower2 blog wawa...yang belom follow pon boleh join gak, tapi kena jadi ahli kita la dulu yer tak??Hehehe..sampai disini saja entry wawa buat mengisi 5 bulan nie..wawa nk pesan kat korang, jangan bersedih, jangan nakal2 bila wawa takder,dan sentiasa bertegur sapa ngan blogger yang lain(jadilah blogger yang peramah k!!).k, chow!!


p/s : jumpa lagi pada 5 bulan yang akan datang!!!

Selasa, 5 Jun 2012

" Segmen Watermark by Raihan "

halu!!Selamat Malam semua....mungkin waktu sekarang nie, ada blogger kita sudah dibuai mimpi yang indah, tapi tidak untuk wawa, selagi omwork yang cikgu Joe kasi bagi subjek pengajian am tak siap sepenuhnya, Wawa tak dapat tido lena beb, ngeri!!! lau tak siap dalam tempoh 2 minggu cuti nie, mmg Wawa kena libasla jawabnya...sakit wooo!!!dah..dah..dah.. usaha tangga kejayaan tol tak?? heheh..(tetiba memotivasikan diri pui!!)baiklah, pada malam yang sungguh sunyi sambil ditemani beberapa makhluk yang suka kacau Wawa pada waktu malam, Wawa nak join satu segmen daripada adik kita yang kiut iaitu Adik Raihan!!nak join?? boleh.... just klik banner kat bawah nie, dan korang perlu mengikuti syarat2 yang setewusnya!!



URL BLOG: http://wawarosli.blogspot.com 
AYAT: Ini Blog Wawa Rosli
DAFONT: grafiti jedagraphicx

selamat bersegmen!!

Sabtu, 2 Jun 2012

Dapat Header Baru!!! ^_^

Halu!!!hari nie Wawa gembira sangat2!! sebab apa?? sebaaaaab, header yang wawa dapat selepas mencuba naseb dalam kontes FREE HEADER BY ADUDU COMEL dah pon sampai di tangan wawa!!! header tue comel sangat2!!! terima kasih kepada Anis yang telah mentomey-tomeykan header wawa..huhu..yang paling penting, kaler fefel lorh!! nk tgok header yang beliaw buat khas tuk wawa tak???sila scroll ke bawah yerrr!!!


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/


Tadaaa!!!





comel tak?? comel tak??
haaaa.. memang wawa puas atielah ngan header nie..tak sia-sia menempekkan diri dalam kontes beliaw..hehehe
chaw!!!


p/s: lau ada kontes lagi,tag wawa tau!!!


PeNgUmUmAn PeNtINg!!!! @_@


memulakan entry ngan menempekkan gambar yang "HODOH" untuk dilihat ^_^

Halu sumer!! ^_^
haaa....hari nie, Tin2 nak buat pengumuman sikit, tentang gelaran Tin2 dalam blog nie...bukan apa, ramai yang tanya kenapa Tin2 gelarkan diri Tin2 dengan nama Tin2?? kenapa tak Wawa ker, Fatin ker, atau sebagainya??
haa...jawapannya mudah jer..semudah ubi yang dikupas selepas direbus..hehehe...sebenarnya, gelaran Tin2 nie, diberi oleh kawan Tin2 sendiri iaitu Irfan namanya...orangnya hensem tau, sumpah!!!hehehe
Tapi Tin2 tak taw plak kenapa dia panggil Tin2 camtue, tak pernah terlintas dalam benak fikiran Tin2 nk tanya beliaw..(biasalah, fokus pada study, manalah ada masa nk pikir benda2 remeh camtukan?? chewah!!)
Tapi, oleh sebab nama blog Tin2 sudah rasminya digelar sebagai             INI BLOG WAWA ROSLI, dengan itu, Tin2 nk umumkan bahawa nama Tin2 sudah tidak diguna pakai dalam penulisan blog, pesbuk,dan twitter...ini memudahkan korang lebih kenal siapa diri Tin2 yang sebenarnya dan dah takde dah yang kompius nk panggil Tin2 atau Wawa..hehehe...so, mulai detik yang indah ini, korang boleh panggil Tin2 dengan panggilan WAWA k!!! ingat, WAWA tau!! so, dah takde yang kompius nk panggil Tin2 ngan nama apa..understood??

Klah korang...nk bagitau tue jer kat korang...see u next time!!! bubui!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com