HOME ABOUTME BLOGSHOP TUTORIAL AKU&ONEW GIVEAWAY

Ahad, 26 Februari 2012

RahSia...



Halu....
mesti korang tertanya2 kan nape tin2 letak gmbar nie???
heheheeh....tin2 xmo gtau skarang....after tin2 xam nie, tin2 g
taw kat korang k!!!

stay tuned!!!!

Jumaat, 24 Februari 2012

SaMbUtaN MauLuD dI SMKDBW



fisrt2 nie, aku posing lu..


para jejaka hesen yg sedang potong daging


perarakan oleh unit kadet polis


setiap kali aku berjalan ngan kimie nie, semua orang ckap aku ngna dia kapel, sebab pakaian kitorang sama kaler la...ce tengok2...huhuhu

tgok2...posing jap hilangkan keletihan...

Salam korang...tengkiu2 sebab korang sudi luangkan masa sibuk korang tuk baca newbie blog aku nie...mmglah blog aku nie nmpak kosong...tapi aku akan cuba sedaya uapaya tuk mentomey-tomeykan blog aku nie...n 4 ur information,kalau korang ada tutorial ke, hape ker...sila2lah linkkan ke dalam blog newbie ten2 nie k!! lau korang nk tinggalkan link kat my older blog pom, ten2 x kesah...blog tuh masih lagi aktif yer teman2..aku xmo jadi seperti kacang luperkan kulit...hak8...
okeh3...tuk kali nie,aku nk share2 ngan korang tentang peristiwa manis aku ngan kawan aku smasa kami sedang menyambut majlis MaUlud di sekolah aku yg terchenta iaitu di SMK Dato Biji Wangsa..di sekolah tuh,kami merupakan senior ok...walaupon tubuh aku nie kecik cam budak tingkatan 1(bab kata kawan aku si Fazli)...umur aku tetap meningkat yer teman2...aku still berusia 19 tawun taw!!! huhuhu
back to agenda..
pada masa nie,aku ngan geng2 aku ditugaskan untuk membantu cikgu di belakang tabir iaitu memasak...korang baca leklok k MEMASAK!! ha...bukan ape, saja nk gtau aku pon pandai masak walaupun aku nie seorang modern girl...selalunya org kaitkan gadis yg jenis moden2 nie xpandai masak...cis sadis bt0l statement awak...tapi x bagi saya k!!!baeklah ketepikan topik tu..
kami warga tingkatan 6 telah dibahagikan kpd beberapa kumpulan,n aku telah di tempatkan di
tempat bawang...tugas aku senang jer..juz mayang bawang jer..pastu aku terus chaw dari situ tuk tugas yg laen iaitu menjaga kaunter nasi...hmmm...kalau dikenangkan balik saat tuh, mmg syok gler n letih...yerlah..lorang byang kan..dari padgi smpai matahari naik meninggi baru habis keje tuh...fuhhh....letih2...
klah korang aku chaw lu...panjang2 pon buat hape...aku bukan aper..kesian kat korang kena baca entry yg pnjang2..dengar tuh Fazli..PANJANG k!!
see u uolllsss....

Khamis, 23 Februari 2012

WelCome My NewbiE BloG!!!




halu sumer...nie blog aku yg baru..korang jgn risau,sbb blog aku yg lama masih lagi xtif n aku akn update cter2 aku yg lain...




till then....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com